Bert De Ridder

Vanwege mijn grote interesse in gezondheid en mijn achtergrond als bachelor lichamelijke opvoeding en fitness, heb ik een opleiding tot ‘orthomoleculair therapeut’ gevolgd. Ik wil mensen daadwerkelijk helpen bij het terugwinnen van hun gezondheid.

De afgelopen decennia zijn wij als mens steeds verder verwijderd geraakt van wat we effectief nodig hebben om gezond te zijn. Stress, tijdgebrek, verkeerde voeding… hebben een nefast effect op onze algehele gezondheid en bijhorende welvaartszieken (obesitas, diabetes, depressie…). Via de juist voeding, levesstijl en bouwstoffen help ik jullie om samen terug naar een gezonde toekomst te evolueren en je lichaam te geven waar het recht op heeft!

Orthomoleculaire therapie, ook wel voedingsgeneeskunde genoemd, draait om de relatie tussen voeding en gezondheid. Orthomoleculaire therapie is gebaseerd op het behandelen van de oorzaken van gezondheidsklachten en niet op de symptomen. Het heeft tot doel je  lichaam te voorzien van de juiste hoeveelheden vitamines, mineralen en andere noodzakelijke voedingsstoffen.

Lees meer over Orthomoleculaire therapie

BEHANDELINGEN:

  • Asyra bio resonantie therapie.
  • Medische basiskennis Plato eindtermen
  • LBA – HLB Microscopie
  • Multiscan-Pro gezondheidsanalyse
  • Ontlasting onderzoek

“Onze topprioriteit is om je gezonder, fitter en gelukkiger te maken. Bij Ven Healthcare staat jouw gezondheid centraal.”

Jan Ven

maak een afspraak