Onze
werkwijze

Onze manier van werken tijdens uw bezoek bestaat er in om u volledig op uw gemak te stellen. Centraal staat de cliënt met zijn of haar klachten die zowel fysiek als mentaal/emotioneel bekeken worden.

Zwakke plekken blootgelegd.

Na een uitgebreide anamnese (vraaggesprek) wordt er met behulp van Levend Bloedanalyse en Asyra bepaald waar de zwakke plekken liggen en wordt het beeld voor mij wat meer gericht. In sommige gevallen maken we gebruik van prognos computeranalyse of asyra om de energiestatus van de meridianen (energiebanen) in beeld te brengen. Zie voor details op de pagina’s Levend bloedanalyse, Prognos en Asyra

100% Natuurlijke Voedingssupplementen

Wij werken met 100% Natuurlijke Voedingssupplementen met een krachtige werking en worden te koop aangeboden met kortingen.

Er is een verschil tussen synthetische (goedkope)en natuurlijke vitamines en mineralen. De chemische structuur van beide kan dezelfde lijken, maar de voorkeur moet worden gegeven aan natuurlijke stoffen omdat ze nu eenmaal natuurlijk zijn en bovendien niet geïsoleerd voorkomen.

Een voorbeeld: Synthetische vitamine C is gewoon ascorbinezuur, niets meer en niets minder. Natuurlijke vitamine C uit de acerola-kers of uit rozenbottels bevatten bioflavonoiden, het gehele vitamine C-complex, waardoor vitamine C veel effectiever wordt opgenomen door het lichaam. Voedingssupplementen uit planten en kruiden en de combinatie van verschillende planten in één complex heeft tot doel deze componenten samen te brengen zodat ze een synergetische werking hebben, d.w.z. de ene stof versterkt de andere.

bezoek onze webshop

Ons team

Bij Ven Healthcare staat jouw gezondheid centraal. Je gezonder én gelukkiger, dat is onze missie. Daar zorgt onze totaalaanpak voor: supplementen, bloedanalyse, of zelfs een complete behandelplan op maat. Wij ontvangen je graag in onze praktijk

Onze prioriteit is om je gezonder, fitter en gelukkiger te maken. Bij Ven Healthcare staat jouw gezondheid centraal.

Jan Ven

maak een afspraak